Armenia, reprezentată de cântăreaţa Malena, în vârstă de 14 ani, a câştigat duminică, la Paris, concursul Eurovision junior 2021, cu melodia "Qami Qami", relatează AFP.

Armenia a câștigat Eurovision Junior 2021


Foto: (c) CHRISTOPHE PETIT TESSON/EPA

Nouăsprezece ţări au fost reprezentate la cea de-a 19-a ediţie a concursului Eurovision junior, la care pot participa cântăreţi cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani. Concursul a fost organizat pentru prima data în Franţa, după victoria din 2020 a Valentinei, cu melodia "J'imagine".

Pe locul al doilea s-a clasat reprezentanta Poloniei, Sara James, în vârstă de 13 ani, cu melodia "Somebody", urmată de concurentul din Franţa, Enzo, de 13 ani, cu piesa "Tic Tac".

Foto: (c) CHRISTOPHE PETIT TESSON/EPA

Victoria reprezentantei Armeniei a fost obţinută în urma votului public online, la care au participat peste 4,3 milioane de internauţi din aproape 200 de ţări, potrivit organizatorilor, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.