Alessandro Mucea este câștigătorul primului sezon al show-ului muzical SuperStar din România! Pe lângă titlu, tânărul a câștigat și un premiu bănesc de 1 milion de lei (200.000 de euro). Alessandro a demonstrat cu toate puterile că merită să câștige, lucru care s-a și întâmplat. Cei patru finaliști au luptat aprig pentru marele premiu.

Alessandro Mucea, câștigătorul primului sezon SuperStar România

Alessandro Mucea este tânărul care a cucerit publicul cu vocea sa deosebită și a ajuns la sufletul telespectatorilor care i-au adus marele premiu. Participantul a deschis show-ul interpretând piesa «Human», a lui Rag'n'Bone Man, cântec care i-a uimit plăcut pe jurați. La a doua piesă solo, Alessandro a ales să cânte «Les Temps des Cathedrales», a lui Bruno Pelletier.

„Ai o ureche muzicală foarte bună care îți permite să înveți orice piesă, în orice limbă. Se vede că ai studiat canto în ultima vreme”., l-a lăudat Marius Moga pe adolescent.

„De fiecare dată când cânți genul acesta de piese, mă emoționezi. Poate ai ceva de francez... E foarte ciudat să nu știi o limbă și să poți să transmiți emoții atât de puternice. Ai o voce extraordinară. Când cânți, mă transporți într-o lume a emoțiilor”, i-a spus Smiley lui Alessandro.

Cine a ocupat celelalte locuri din finală

În finală, tânărul a cântat melodia «I see red» în duet cu AMI. Prestația celor doi a fost impecabilă, iar jurații au apreciat la maxim momentul celor doi. Publicul de acasă a fost însă cel care a decis soarta celor patru finaliști. În urma voturilor Maria Jugănaru a ocupat locul 4, Romina Apostol locul 3, iar Alexandru Precup - locul 2.

Emoțiile l-au compleșit pe marele câștigător, acesta mulțumind celor care l-au susținut, au crezut în vocea lui și l-au votat.

Le mulțumesc tuturor care au avut încredere în mine! Sunt foarte fericit”, a declarat Alessandro Mucea, după ce a câștigat marea finală SuperStar.

Cine este Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar

Alessandro Mucea în vârstă de doar 18 ani, este elev și locuiește în Cotu Vameș, din județul Neamț. Tânărul are în spate o poveste de viață fenomenală. Este un tânăr destul de timid, lucru pe care l-a menționat și la preselecții, însă pe parcursul show-ului a reușit să își învingă frica în fața camerelor de filmare.

Tânărul Alessandro a fost abandonat de părinți la doar șase luni. Și-a găsit refugiul în muzică, iar talentul lui a răsunat în întreaga țară și a ajuns la inimile milioanelor de români.

„Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu și ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară”, a povestit adolescentul, la audițiile show-ului muzical.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Decembrie 2021 - 06 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.