Mihai Morar a făcut astăzi anunțul oficial. Orașul Faptelor Bune, ediția de iarnă 2021, își aprinde luminile pe 16 decembrie, în Piața Unirii din Oradea. Cea mai frumoasă campanie de radio revine, astfel, acolo unde și-a scris povestea și în 2019.

Radio ZU, prin vocile celor 9 DJ-i care se vor muta pentru 7 zile și 7 nopți în casa de sticlă, plănuiește să unească din nou oamenii care au nevoie, cu oamenii care au de unde. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Cuza și Vlad Drăgulin sunt gata de fapte.

De astazi, 6 decembrie, mai sunt fix 10 zile până când începe Orașul Faptelor Bune, cea de-a doua ediție din 2021. Pe 16 decembrie mutam Orașul Faptelor Bune, din nou, în casa de sticlă Radio ZU, din nou cu picioarele pe pământ.”, a declarat Mihai Morar, în direct, în Morning ZU.

În perioada 16 - 22 decembrie, Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, construiesc orașul care trăiește prin dăruiește. Cei care au nevoie sau cei care cunosc pe cineva care are nevoie sunt invitați să înscrie poveștile pe platforma Orașul Faptelor Bune, de pe radiozu.ro.

Platforma este activă. Din acest moment poți înscrie o moftă, o poftă, un caz, o poveste pe radiozu.ro, la categoria Orașul Faptelor Bune. Din acest moment ai liber la înscris povești. Poate să fie povestea ta, poate să fie povestea unui cunoscut, poate să fie povestea unui necunoscut, pe cine vrei să ajutăm în maratonul acesta de 7 zile și 7 nopți.”, a completat Mihai Morar, în direct, pe Radio ZU.

România, mai crezi într-o minune ? Hai să facem împreună Orașul Faptelor Bune!

Oamenii de bine care vor să susțină cauzele din Orașul Faptelor Bune vor putea face donații în cele două conturi bancare, unul de Lei și unul de Euro, puse la dispoziție de Fundația Mereu Aproape. De asemenea, donații se vor putea face și în urna care va fi montată în fața Casei Radio ZU, în Piața Unirii din Oradea. Toate informațiile sunt disponibile în Regulamentul Campaniei publicat pe https://radiozu.ro/orasulfaptelorbune.

Citeste si:
Morning ZU este singurul matinal de radio din România cu peste 1...
Morning ZU este singurul...

Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe conturile de Facebook și de Instagram ale Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Orașul Faptelor Bune 2021, eveniment susținut de Lidl și Ariston.

Orașul Faptelor Bune este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

********************************

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Citeste si:
Cum se simte fiica lui Mihai Morar, la două luni de la operație: „O...
Cum se simte fiica lui Mihai...

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2021 - 05 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.