Smiley lansează, joi, serialul muzical "Mai mult de-o viaţă", compus din cinci episoade, construite ca scurt-metraje care leagă muzical şi cinematografic etapele unei poveşti de iubire fără sfârşit, potrivit unui comunicat al HaHaHa Production transmis AGERPRES.
 

Smiley lansează primul său serial muzical

Primul episod al serialului "Mai mult de-o viaţă" va fi lansat joi, pe canalul de YouTube al artistului.

"La acest final de noiembrie, încep un proiect diferit faţă de tot ceea ce am făcut eu până acum, proiect în care mixez pasiunea pentru actorie şi film, dragostea de muzică şi bucuria jocului cu emoţiile din trecut, prezent şi viitor. M-a dezmorţit complet acest proiect şi m-a făcut să-mi amintesc cât de multe şi frumoase sunt căile prin care putem spune poveşti şi ce emoţii puternice pot naşte ele", declară Smiley despre serialul muzical, pe care îl va lansa episod cu episod pe parcursul următoarelor luni şi în care apar, printre alţii, Gina Pistol şi DOC.

"Mai mult de-o viaţă", primul serial muzical semnat de Smiley, aduce un plus pieselor noi ale artistului, cărora le adaugă elemente cinematografice, epice, creatoare de poveste şi suspans specifice serialelor de pe platformele în vogă.

„Vrem mereu suspans şi continuare”

"Muzica spune şi ea poveşti şi nu trebuie să rămână doar un fond sonor, în urma filmelor şi a serialelor, ci trebuie să le includă pentru un efect maxim. Muzica trebuie să se adapteze vremurilor şi felului în care oamenii îşi doresc să primească poveştile în vieţile şi inimile lor. De ceva timp, serialele sunt la mare căutare, iar obiceiul nostru de consum este să mergem dintr-un episod în altul, dintr-o serie în alta, de parcă nu mai vrem doar poveşti simple, spuse, cântate sau gândite cu început şi sfârşit, ci vrem mereu suspans şi continuare", explică Smiley conceptul noului său proiect.

Scenariul serialului "Mai mult de-o viaţă" este scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă şi înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music, informează Agerpres.

Citeste si:
Gina Pistol și Smiley, declarații la o lună de la o nuntă: „Atunci...
Gina Pistol și Smiley,...


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.