„2,40 de secunde... Ai câștigat 1100 de Euro! Felicitări!". Așa a sunat una dintre intervențiile de astăzi din emisiunea prezentată de Adi Mihăilă `The Hitman` la Radio ZU. După două zile în care banii au rămas în buzunarul ZU, astăzi Laurențiu din Piatra Neamț a reușit să-i câștige cu cel mai simplu răspuns din On AIR: „Ascult Radio ZU!".

„Nu aveți idee cât sunt de fericit. O să-i țin în economii pentru că am rămas pe ZERO!", a completat ascultătorul ZU. Laurențiu lucrează în construcții și de astăzi este fericitul câștigător al premiului record, până în acest moment.

În perioada 18 Octombrie - 12 Noiembrie 2021, înscrie-te și TU în concurs și nu uita să răspunzi la telefon cu mesajul simplu: „Ascult Radio ZU!". Tot ce trebuie să faci este să trimiți un singur SMS la 1815 (număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Digi, Orange, Telekom si Vodafone) cu textul „ASCULT RADIO ZU". Este de ajuns o singură înscriere pentru toată perioada de concurs. Poți să câștigi sute de euro, de dimineață până seara, cât ai zice „Ascult Radio ZU"!

Găsești mai multe detalii în regulament.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.