Fata regretatului actor american, Paul Walker, Meadow Walker, s-a căsătorit. Aceasta a fost condusă la altar de către nașul ei și cel mai bun prieten al tatălui său, Vin Diesel.

Fiica lui Paul Walker a fost condusă la altar de Vin Diesel

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit, spunând cel mai sincer „DA“ din viața ei. Meadow Walker și-a unit destinul cu actorul Louis Thornton-Allan, la aproape trei luni după ce a avut loc logodna. Ceremonia a avut loc în Republica Dominicană, pe malul mării și cu o priveliște desprinsă din poveste.

Meadow a optat pentru o rochie clasică, albă mulată și un voal lung. Cel care a condus-o la altar a fost Vin Diesel, nașul ei și cel mai bun prieten al tatălui său. Tânăra nu a ezitat să împartă cu fanii de pe rețelele de socializre poze de la fericitul eveniment. La nuntă au fost prezenți foștii colegi de platou a lui Paul Walker din filmul Fast and Furious.

Moartea tragică a lui Paul Walker

Cunoscutul actor american, Paul Walker, s-a stins din viață în anul 2013 la doar 40 de ani, în urma unui accident cu mașina în apropiere de Los Angeles. Actorul era pasager în mașina unui prieten, amândoi participând la un eveniment caritabil organizat de asociația lui Walker, Reach Out Worldwide. Șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un stâlp, apoi de un copac. Mașina a luat foc, iar cei doi nu au avut șanse să supraviețuiască impactului.

Retail jobs

De-a lungul vieții, starul s-a bucurat de un succes deosebit și multiple roluri în diverse filme. Cel mai cunoscut însă, a devenit seria de filme Fast and Furious, în care Paul Walker interpreta rolul unui agent de poliție sub acoperire, dornic de a face dreptate. În urma filmărilor, actorii acestei ecranizări au devenit o familie, iar Vin Diesel, partenerul de film al lui Walker, a devenit cel mai bun prieten și frate pentru el.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.