Anul viitor, concursul muzical Eurovision Song Contest se va desfășura în Italia. Recent, primarul oraşului Torino, Chiara Appendino, a anunțat că orașul din nordul Italiei va fi gazda evenimentului.

Eurovision 2022 se va desfășura la Torino

„Am câştigat, Torino a câştigat! Bine ai venit la Torino, Eurovision Song Contest 2022", a scris ea pe pagina sa de Facebook.

"Luni de muncă, de apeluri telefonice, sute de documente, de mormane de reglementări, de inspecţii, de controale, dar la final am ajuns aici: Aducem la Torino cel mai urmărit eveniment muzical", a declarat edilul.

Anul 2022 va fi a treia ediție în care Eurovision se desfășoară în Italia, după Napoli în anul 1965 şi Roma în anul 1991. Italia va fi gazdă pentru a 66-a ediţie a acestui concurs de muzică, după ce grupul rock Maneskin a câștigat cu melodia "Zitti e buoni", la ediţia din acest an de la Rotterdam.

Ce trebuie să asigure orașul gazdă pentru acest concurs

La evenimentul de anul viitor va fi invitat cântăreţul-compozitor britanic de origine libaneză, Mika.

Retail jobs

În total, 17 oraşe italiene, printre care Roma şi Milano, și-au înaintat candidatura pentru a fi orașul gazdă a evenimentului Eurovision 2022, însă lista sarcinilor pentru organizatori era una strictă.

Gazdele trebuie să pună la dispoziție un loc climatizat pentru circa 10.000 de persoane în sala principală, spaţii şi instalaţii pentru decoruri şi spaţii pentru artişti, personal, public şi reprezentanţi ai presei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.