Antena 1 revine pe micul ecran cu al șaselea sezon „Insula Iubirii”. Oficialii postului de televiziune au anunțat deja castingul și au completat că locația în care se va filma show-ul de dating este „complet necunoscută celor de acasă”.

Insula Iubirii revine pe TV cu sezonul șase

Postul TV a mai început și anul trecut filmările pentru sezonul cu numărul șase, însă acestea au fost sistate din cauza pandemiei de COVID-19. La acel moment, și insula fusese schimbată din Thailanda în Republica Dominicană. Acum, patronii Antena 1 au anunțat că locul care va găzdui noi tensiuni și legături amoroase este necunoscut publicului. Contactați de paginademedia.ro, aceștia au declarat că „locația nu poate fi comunicată încă”.

Radu Vâlcan va prezenta și în acest an

„Din experienţa de până acum, cred că Insula Iubirii este un exerciţiu bun pentru a învăţa să ştii să îl asculţi pe cel de lângă tine pentru a înţelege mai bine problemele cu care se confruntă şi ca să poţi să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăşi un impas. Aşa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al şaselea sezon care chiar îşi doresc să afle cine sunt cu adevărat”, a spus vedeta trustului.

Format

„Insula Iubirii” implică un grup de concurenți care trăiesc departe de lumea exterioară, într-o vilă, sub supraveghere video 24 din 24. Show-ul vine din America și este difuzat de Fox și USA Network. Se bazează pe programul TV olandez „Blind Vertrouwen” (tradus ca Blind Faith), conceput de Endemol și adaptat în diferite țări.

Primul sezon al celor din afară a fost înregistrat pe insula Ambergris Caye, Belize, și a avut premiera pe 10 ianuarie 2001, finala fiind difuzată în 28 februarie 2001. Episodul de debut a adunat 16 milioane de oameni în fața televizoarelor. Emisiunea a fost controversată la acea vreme, ceva ce Fox spera că va genera rating.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.