Andreea Frățilă, vedetă Metropola TV, trece de la „Frătzi află tot" la „Frătzi Well". Grila de vară a celei mai tinere televiziuni din România vine cu o premieră absolută și aduce în fața telespectatorilor postului Metropola TV o nouă emisiune fresh, dinamică, colorată, plină de informații și sfaturi utile venite de la specialiști, sau știri de ultimă oră despre vedete de la noi sau din străinătate.

„Bun găsit la „Frătzi Well". Sunt Andreea Frățilă și v-am pregătit o emisiune de vară plină de bună dispoziție. Pe de altă parte, „Frătzi Well" nu este doar despre asta, este o emisiune care vine în întâmpinarea dumneavoastră cu informații utile de la specialiști din diferite domenii, dar și cu cele mai importante știri ale zilei. De asemenea, aflăm și ce mai fac vedetele noastre!", a povestit Andreea Frățilă la debutul primei ediții a emisiunii pe care o prezintă, în această vară, la Metropola TV.

Urmărește aici prima ediție „Frătzi Well"!

„Frătzi Well" se difuzează în fiecare zi, de luni până vineri, de ora 14:00 la ora 16:00, pe Metropola TV. Nici gașca de la „Frătzi știe tot", Ileana Voicu Ghinea, Florin Burescu și Robert Popescu, nu poate sta departe de telespectatorii Metropola TV. Pe ei, Frătzi îi va avea invitații într-una dintre cele două ore de emisie, tot vinerea, dar de data aceasta, ușor pe după amiază. Și... pentru că am spus mai devreme că surprizele se țin lanț atunci când vine vorba de Frătzi, o lăsăm pe ea să ne surprindă cu ora la care face din nou gașcă cu ai ei nebuni frumoși.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.