Organizatorii UNTOLD lansează și în acest an o campanie de donare de sânge. Voluntarii care vor dona sânge vor beneficia de un bilet gratuit pentru evenimentul muzical.

UNTOLD lansează o campanie de donare de sânge în care oferă bilete la eveniment

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Netwok, lansată de organizatorii festivalului UNTOLD, se desfășoară și în acest an. Campania a ajuns la cea de-a şaptea ediţie. Anul acesta, campania va avea loc în perioada 17 iulie - 5 septembrie în toate centrele de transfuzii din ţară, iar caravana mobilă va ajunge în 11 oraşe mari din România.

„Ca şi în anii precedenţi, fanii festivalului UNTOLD vor putea dona şi anul acesta, atât în centrele fixe, cât şi la caravanele mobile. Caravana poate fi găsită în 11 oraşe ale ţării: Bucureşti, Constanţa, Târgu-Mureş, Sibiu, Oradea, Ploieşti, Craiova, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca. Toţi cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021", se arată într-un comunicat oferit de organizatorii evenimentului.

Bilete gratis pentru cei care donează sânge

Doritorii de a dona sânge la caravana mobilă se vor înscrie în baza de date „Şi Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) și vor intra în posesia unui bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD şi tichete de cumpărături în valoare de 100 de lei din partea Kaufland România.

Voluntarii care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din România trebuie să acceseze site-ul untold.com, secţiunea Blood Network, unde trebuie să completeze un formular, să ataşeze poza cu adeverinţa de donator și vor primi pe adresa de mail un voucher în valoare de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziţionarea abonamentelor pentru festivalul UNTOLD 2021.

Citeste si:
Neversea, anulat pentru anul 2022. Ce vor face cei care au cumpărat...
Festivalul Neversea a fost...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.