Organizatorii UNTOLD lansează și în acest an o campanie de donare de sânge. Voluntarii care vor dona sânge vor beneficia de un bilet gratuit pentru evenimentul muzical.

UNTOLD lansează o campanie de donare de sânge în care oferă bilete la eveniment

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Netwok, lansată de organizatorii festivalului UNTOLD, se desfășoară și în acest an. Campania a ajuns la cea de-a şaptea ediţie. Anul acesta, campania va avea loc în perioada 17 iulie - 5 septembrie în toate centrele de transfuzii din ţară, iar caravana mobilă va ajunge în 11 oraşe mari din România.

„Ca şi în anii precedenţi, fanii festivalului UNTOLD vor putea dona şi anul acesta, atât în centrele fixe, cât şi la caravanele mobile. Caravana poate fi găsită în 11 oraşe ale ţării: Bucureşti, Constanţa, Târgu-Mureş, Sibiu, Oradea, Ploieşti, Craiova, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca. Toţi cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021", se arată într-un comunicat oferit de organizatorii evenimentului.

Bilete gratis pentru cei care donează sânge

Doritorii de a dona sânge la caravana mobilă se vor înscrie în baza de date „Şi Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) și vor intra în posesia unui bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD şi tichete de cumpărături în valoare de 100 de lei din partea Kaufland România.

Voluntarii care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din România trebuie să acceseze site-ul untold.com, secţiunea Blood Network, unde trebuie să completeze un formular, să ataşeze poza cu adeverinţa de donator și vor primi pe adresa de mail un voucher în valoare de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziţionarea abonamentelor pentru festivalul UNTOLD 2021.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.