Deși ieșit de multă vreme din concursul „Survivor România”, din cauze medicale, întrebat de fani, Sorin Pușcaș a continuat seria de dezvăluiri din cadrul competiției din Republica Dominicană. Cum flama se transformă foc atunci când subiectul discuției îl fac favoriții de la Faimoși, internauții nu au ratat ocazia de a-l întreba pe Războinic despre aceștia. Elena Marin și Zannidache au fost ținta lor.

Survivor România. Părerea lui Sorin Pușcaș despre Elena Marin și Zannidache

Războinicul a făcut recent un live, în mediul online, unde a răspuns la curiozitățile susținătorilor lui. Printre acestea s-au aflat întrebări despre Alin Sălăjean, fostul său coechipier din tabăra albastră, dar și despre Elena Marin și Zannidache. Sportivul a mărturisit că la început a considerat-o pe dansatoare o fată extraordinară, însă ulterior și-a schimbat părerea din cauza comentariilor făcute de Faimoși despre ea.

„Elena..eu nu pot sa-mi dau cu parerea despre Elena atata timp cat eu nu am trait cu ea acolo. Am vazut-o la jocuri, la inceput si mie mi s-a parut că e o fata extraordinara, dar dupa vazand multe persoane de la Faimosi care spuneau lucruri despre ea, am stat un pic si m-am gandit ca acelasi lucru era si la noi. Eu nu am trait cu Elena 24 din 24 ca sa-mi dau cu parerea..nu stiu cum e ea, poate ei au dreptate, poate voi aveti dreptate. Eu am vazut-o la fel ca voi, poate voi ati vazut-o mai bine decat am vazut-o eu pe Elena in competiție”, a explicat Sorin.

Acesta nu l-a uitat nici pe Alin Sălăjean, cu care a avut ceva de împărțit de-a lungul competiției, între cei doi fiind prezente tensiuni încă de la startul luptei de la Kanal D.

„N-am suportat niciodata oamenii care n-au putut sa se lupte fata-n fata cu cineva. A avut ocazia si n-a făcut-o. Sa ajungi acasa si sa te lupti prin intermediul unui telefon, in conditiile in care cealalta persoana nu se poate apara în online, e josnic. Nu as incerca sa dau in nimeni din competitie, daca as avea ceva de spus, le-as spune acasa”, este de părere Războinicul.

În ceea ce-l privește pe Zannidache, Sorin întrevede că artistul va fi finalist, în cazul în care nu se va accidenta: „Din punctul meu de vedere, Zanni e sigur în finală, dacă nu pățește ceva, nu se accidentează. E un sportiv foarte bun”.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2021 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.