Ștefan Ciuculescu, fost portar la Rapid și FCSB, a fost eliminat recent de la „Survivor România”, concurs difuzat de Kanal D. Fotbalistul a plecat din emisiunea filmată în Republica Dominicană după ce a fost nominalizat pentru eliminare alături de Elena Marin din tabăra Faimoșilor. În același timp, din tabăra Războinicilor au fost trimiși spre votul publicului Albert Oprea și Maria Chițu. Sportivul încă nu a ajuns în România, dar a oferit declarații la cald după despărțirea de „Survivor” prin intermediul Skype-ului, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Ștefan Ciuculescu, primele declarații după eliminarea de la Survivor România

„Am primit multe mesaje de încurajare, dar și multe cu dispreț. În 21 de ani de fotbal, am gustat de amândouă. Eu, acolo, am avut două săptămâni în care am avut o scădere de energie fizică. Aveam impresia că mi se înmuiau genunchii din cauza lipsei mâncării. Am avut o perioadă grea în care nu am putut să-mi ajut echipa.

Vreau să spun că s-a văzut în reacțiile mele, în modul meu de a fi că nu am avut nimic cu Zanni. Am și răbufnit. Ok, nu sunt de acord nici eu nu modul în care am reacționat, dar așa s-a întâmplat. Sincer, cât de vulcanic sunt și de aspru sunt în cuvinte, pentru mine, ceea ce s-a întâmplat în această competiție, rămâne acolo. Suntem cu totul alte persoane acasă. Nu mai am nici aceleași reacții acasă. Și în Consiliu am spus că nu port ranchiună nimănui”, a declarat fotbalistul la Kanal D.

Biografie

În vârstă de 28 de ani, tânărul este cunoscut în sfera fotbalului din România. Ștefan Ciuculescu este pasionat de sport din copilărie și s-a dedicat fotbalului de la șapte ani. De-a lungul carierei, s-a făcut remarcat ca portar al echipei Steaua București, unde a făcut parte din echipa de juniori. Acesta a jucat la mai multe cluburi din țară și, până să plece în Republica Dominicană, a fost portarul echipei Rapid București.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.