Cel mai mare festival de muzică electro-dance din lume, festivalul Tomorrowland, a fost blocat în acest an de autorităţile belgiene.

Festivalul Tomorrowland, blocat de autorităţile belgiene

Festivalul era programat între 27-29 august şi 3-5 septembrie. Ediţia din acest an a întâmpinat multe complicații din cauza creşterii numărului de cazuri de infectare cu noua varianta SARS-CoV-2, Delta.

În urmă cu doar două săptămâni, guvernul belgian și-a dat acordul pentru organizarea evenimentelor cu până la 75.000 de participanţi începând cu 13 august. Recent însă, guvernele regionale din Boom şi Rumst, oraşele unde urma să aibă loc festivalul, s-au opus organizării evenimentului.

Motiv pentru care festivalul a fost anulat

„Am fost informaţi că primarii din Boom şi Rumst vor anunţa interzicerea organizarii Tomorrowland 2021. Asta loveşte ca un baros, foarte greu şi neaşteptat”, au spus organizatorii. Aceștia au spus că vor face apel către guvernul central în privința acestei hotărâri.

Autoritățile belgiene au spus că nu au nimic contra acestor genuri de evenimente, însă în momentul de față nu ar putea asigura toate măsurile de protecție sanitare pentru a evita infectarea cu virusul Covid-19.

Lineup-ul pentru ediţia de anul acesta nu fusese anunţat. În ediția din anul 2019 au participat The Chainsmokers, Armin van Buuren, Carl Cox, Martin Garrix şi DJ Snake, informează Variety.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.