Dorin Voiasciuc aproape că a atins finala „Chefi la cuțite”, dar nenorocul ori unele poticniri în bucătărie l-au îndepărtat de marea etapă a concursului de la Antena 1. Displăcut și iubit deopotrivă atât de telespectatori, în urma reacțiilor de pe internet, cât și de colegii din platou, concurentul care și-a început evoluția în show-ul culinar la echipa verde, apoi a continuat-o la cea albastră, are o poveste de viață emoționantă. Puțini știu parcursul său până acum, detalii despre cum a reușit să se ridice de jos, dar și ce avea în plan să facă cu marele premiu al competiției.

Povestea de viață a lui Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite

Fostul concurent din echipa lui chef Sorin Bontea nu a avut un trai ușor. Tânărul a luptat din răsputeri pentru visul său, acela de a deveni bucătar, dezvăluind că pentru a-l atinge a fost nevoit o perioadă lungă de timp să doarmă pe jos, în restaurantul unde lucra în străinătate. Dorin a muncit pe brânci timp de patru ani și nu s-a plâns de condițiile inumane. El a relatat în cadrul unui interviu pentru Antena 1 că tot atunci își spăla hainele în bucătăria în care lucra.

„Dovedim și facem show, pentru asta am venit. Lovim, luăm tot, luăm titlul și am plecat. Dacă am trecut de etapa asta, dincolo calc pe cadavre, fac tot în spatele meu. Nu am prieteni în bucătărie, pentru titlu nu am pe nimeni prieten. O să fac orice să îmi ating scopul.

Te ajut, te îndrum, dar nu îți dau titlul pe munca mea. Adică eu am chestia asta și la bucătărie”, spunea Dorin Voiasciuc în audițiile de la „Chefi la cuțite”.

Citeste si:
Când va avea loc marea finală Survivor România! Câți bani va încasa...
Când va avea loc marea finală...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Concurentul a pierdut șansa de a pune mâna pe premiul cel mare. A fost eliminat înainte de semifinală, mărturisind cu lacrimi în ochi că pleacă acasă cu un mare regret. Acesta își dorea să ajungă în posesia celor 30.000 de euro pentru fiica sa, căreia îi promisese că va câștiga.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.