În ediția de joi, 27 mai 2021, Faimoșii și Războinicii vor avea parte de o petrecere fabuloasă. După patru luni și jumătate de competiție, supraviețuitorii trec în cea mai așteptată etapă a concursului din Republica Dominicană: unificarea. Din acest punct, sportivii vor înceta să mai formeze o echipă și vor lupta pe cont propriu.

„O etapă nouă, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpiză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit față de ce s-a întâmplat până acum. Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți atât de mult și e vorba despre acele lucruri esențiale, însă veți face duș. Vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. La Survivor vine la momentul unificării”, a anunțat la finalul săptămânii precedente gazda show-ului, Daniel Pavel.

Până să ajungă în teren, însă, aceștia au avut parte de momente de distracție, într-un cadru festiv. Au fost îndrumați să își schimbe hainele de sport cu unele de petrecere, apoi să se distreze pe un fundal sonor menținut de câțiva artiști locali. Cea care i-a lăsat fără cuvinte pe coechipieri a fost Maria. După ce a văzut-o, Andrei a spus uimit: „WOW! Tu ești Maria de la Războinici?”.

Și Adelina a fost ravisantă. Aceasta s-a aranjat precum o făcea odinioară acasă și a ciocnit un pahar cu fiecare coleg. La Faimoși, cea care a atras toate privirile a fost Raluca. Fosta asistentă TV, îmbrăcată în roșu și cu un decolteu răvășitor, a mărturisit într-un interviu că i-a făcut mare plăcere să se pregătească pentru petrecere: „Mă simt exact cum sunt acasă și mă pregătesc pentru o petrecere alături de cei dragi”.

Echipele sunt pregătite pentru noi alianțe

Înainte de a trece pe ringul de dans, mulți dintre concurenți au profitat de momentele de socializare pentru a face noi alianțe care să îi propulseze în finala „Survivor”.

Zanni: „Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape!”

Raluca Dumitru: „Acum vorbim, acum ne iubim, acum ne jucăm, acum ne certăm!”

Citeste si:
Cum să organizezi o petrecere minunată pentru majoratul copilului
Cum să organizezi o petrecere...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.