Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Asia Express”. Filmările au început de câteva zile, iar, subtil, ni se arată fragmente din „Drumul Împăraților”, până ce acesta va fi străbătut complet de concurenți și apărut pe micile ecrane. Printre dovezile de pe teren, echipa emisiunii de la Antena 1 a publicat o imagine în care se află Irina, alături de comentariul soțului ei, Răzvan Fodor. Prezentatorul „Burlacul” a avut o cerință către colegii de la Antenă, fiind îngrijorat de aspectul fizic, parcă din ce în ce mai șubred, al partenerei sale.

„Dragilor, salutări din Turcia!”, a fost mesajul producției „Asia Express”, postat pe rețelele sociale imediat ce au ajuns la destinație și și-au desfăcut bagajele.

„Dați-i și voi ceva de mâncare, că vă pun eu 100 RON pe Revolut...”, a replicat Răzvan Fodor, fiind îngrijorat de forma în care se află partenera sa.

În imaginea ilustrată se poate observa că prezentatoarea TV a slăbit de când a început filmările, atât pentru „Chefi la Cuțite”, cât și pentru „Asia Express”. Rochia pe care o poartă în fotografia cu pricina îi lasă la vedere abdomenul plat, dar și coastele, care îi sunt extrem de vizibile. De asemenea, și picioarele sau mandibula îi sunt conturate excesiv.

Traseul urmat în acest an

Din cauza pandemiei, care face ravagii în India, Nepal, Pakistan și alte țări din sudul Asiei, organizatorii au schimbat traseul. De data aceasta, vedetele vor porni pe „Drumul Împăraților”, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile viitoare să fie dezvăluite ulterior. Curajoșii care au spus „da” provocării Antenei 1 vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum:


  • au la dispoziție doar un dolar pe zi;

  • trebuie să-și găsească singuri mâncare, cazare și transport;

  • să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice;

  • să iasă din zona de confort;

  • să-și depășească limitele fizice și psihice.

Toate acestea pentru a ajunge la amuleta supremă în valoare de 30.000 de mii de euro, marele premiul de la finalul cursei.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2021 - 09 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.