S-a anunțat noul sezon „Asia Express” și imediat concurenții și echipa show-ului, alături de gazda acestuia, au plecat în aventură, ce va purta în acest an numele „Drumul Împăraților”. Deși cele 9 perechi de curajoși vor avea cel mai mult de pătimit în urma drumeției, nici prezentatoarea emisiunii nu va fi ocolită de ambuteiaje. Unul dintre ele s-a petrecut chiar în primele zile după ce șatena și-a desfăcut bagajele.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol în cele două emisiuni pe care le cea din urmă le prezenta la Antena 1, anume „Chefi la cuțite” și „Asia Express”. Cum filmările pentru show-ul gastronomic sunt deja terminate, la orizont a stat drumeția de la Antenă. Echipa și concurenții au părăsit România în urmă cu câteva zile. Iar dacă despre vedetele care au acceptat provocarea trustului TV nu știm prea multe, despre situațiile neplăcute întâlnite de Irina cunoaștem detalii, pe care chiar aceasta le-a făcut publice pe contul de Instagram. Șatena a postat o imagine din camera de hotel unde este cazată, după ce a făcut o descoperire. Moderatoarea i-a dat de știre și Ginei despre cele întâmplate. Răspunsul blondinei nu s-a lăsat așteptat.

„M-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva… Doamne ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire?! Dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă, care e superstiția cu o inundație în camera de hotel? Pentru situații din astea nu m-ai pregătit, Gina!”, a notat Irina Fodor pe Instagram.

„Simpatico, bine ai venit în Asia Express CONTINUĂ!”, a replicat Gina Pistol.

Iubita lui Smiley duce dorul concursului

După ce s-a dat sfoară în țară că „Asia Express continuă”, Gina Pistol s-a filmat vorbind despre concursul a cărui gazdă a fost, spunând cu mâhnire că regretă faptul că nu poate fi la cârma lui și în acest an. Motivul este că vrea să îi fie alături fiicei nou-născute în fiecare moment.

„Colegii mei, dar cred că și concurenții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru aventura Asia Express continuă. Doamne… îmi imaginez cum era ziua de dinaintea plecării. Ești foarte agitat, stresat, verifici încă o dată bagajele, pentru că oricum ai făcut-o de 1.270 de ori, verfici dacă ai achitat toate facturile, îți iei la revedere de la cei dragi și ai așa o nerăbdare în suflet. Dar să știți că mă gândesc la voi și o să-mi lipsească aventura asta. Voiam să vă spun să aveți grijă de voi și să vă întoarceți cu bine acasă și să-mi trimiteți 5.760 de poze de unde sunteți, că dacă nu vă bat. Și mai aveam să vă spun ceva. A, da „simpaticilor, Asia Express continuă”, a declarat blondina pe Instagram.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.