La scurt timp după ce Italia a câștigat premiul Eurovision 2021, în presa internațională au apărut imagini compromițătoare cu liderul trupei Maneskin, Damiano David. Artistul este suspectat, pe baza acelor fotografii, de consum de substanțe interzise în camera verde.

Damiano și colegii de trupă neagă acuzațiile, oferind o altă explicație pentru dovezile din presă. Unul dintre membrii echipei ar fi spart un pahar, iar imaginile au fost realizate când solistul Maneskin strângea cioburile de sub masă.

„Suntem șocați să aflăm ce părere au unii oameni despre Damiano, cum că ar consuma droguri. Suntem chiar ÎMPOTRIVA drogurilor și nu am consumat niciodată cocaină. Suntem dispuși să ne lăsăm testați, nu avem nimic de ascuns”, au scris italienii pe contul oficial de Instagram.

Separat, Damiano a respins speculațiile că priza cocaină: „Nu consum droguri. Vă rog, băieți. Nu spuneți asta cu adevărat, fără cocaină", ​​a spus el la o conferință de presă desfășurată la finalul competiției.

What did Mr Italy just sniff off the table then? #Eurovision pic.twitter.com/vCKl5XA6LV

— Rebecca Skelly 🌻 (@becckss) May 22, 2021 ">http://



Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2021 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.