Cea de-a doua semifinală „Românii au talent” de vineri seară, 21 mai 2021, a fost plină de surprize. Concurenții care s-au luptat pentru inima publicului au dat tot ce au avut mai bun pe scenă. Juriul a decis care sunt cei cinci semifinaliști care să se alăture celorlalți cinci numiți săptămâna precedentă.

Șanse la marele premiu pus în joc de Pro TV vor avea: Remi Martin, Cosmin și Louise, Raisa Chiribuță, Simion R Ștefan, Magitot, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță și Ruslana Krutas. Aceștia s-au alăturat celorlalți 5 finaliști de săptămâna trecută: Rareș Trufea, Ana Maria Mărgean, Duo Turkeev, Daria Batschi-Beleca și GIM.

Lor li se alătură Narcisa Ungureanu, care a primit un „wild card” din partea judecătorilor acestui show, cel care i-a fost bilet de drum către finală. Așadar, în ultima etapă a concursului de talente se vor lupta 11 concurenți. Ei au doar o săptămână la dispoziție pentru a pregăti un număr de senzație pentru marea finală.

Modalitățile pentru a-ți vota favoriții

Concurenții ajung în finala „Românii au talent” din mâna publicului. Aceștia pot fi votați prin SMS la numărul 1264 (tarif 0,48 de euro, TVA inclusă, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după ce gazda show-ului, Pavel Bartoș, va da START VOT. Totodată, aceștia pot fi votați și online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/.

Citeste si:
Finala Românii au Talent. Cei 11 concurenți care vor lupta pentru...
Finala Românii au Talent....


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.