Mircea Badea a afirmat în ediția de luni seara din cadrul emisiunii „În gura presei”, de ce poartă în continuare masca de protecție în aer liber, în ciuda faptului că această restricție a fost anulată.

„Eu sunt unul care încă poartă mască.. Pe mine nu m-a deranjat niciodată asta (n.red. măsura) cu masca. Cum termin emisiunea, o pun pe bot și o dau jos când intru în casă”, a declarat Mircea Badea, potrivit antena3.ro.

Acesta a menționat că nu își dorește vreodată să fie motivul infectării cu coronavirus a altor persoane.

„Fiecare are motivele lui. Eu nu vreau să zică nimeni vreodată... eu am experiențe multe cu procurori, cu dosare penale... să zică cineva că de la Badea... nu! De la Badea, nu!” N-am zădărnicit, eu nu zădărnicesc!”, a spus prezentatorul TV.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.