Melodia ”Save your Tears” a cântat-o The Weekend la Super Bowl LV halftime show. Varianta originală a piesei a fost inclusă în albumul "After Hours". Melodia ”Save your Tears” a ajuns în top 5, în peste 20 de ţări.

Interpretul The Weeknd a lansat azi remix-ul piesei ”Save Your Tears”, în colaborare cu Ariana Grande.

Videoclipul piesei este unul animat și a fost regizat de Jack Brown şi produs de Blinkink. The Weeknd şi Ariana Grande sunt la a treia colaborare după ”Leve Me Harder” (2014) şi ”Off the Table” (2020).

Cântecul ”Save Your Tears” este una dintre cele mai de succes melodii din ultimul deceniu. Ea a fost dublu certificată cu platină şi a depăşit pragul de 1 miliard de accesări online.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.