Ayanna Williams din Houston este femeia cu cele mai lungi unghii din lume care a intrat în Cartea Recordurilor în anul 2017. Acestea măsurau 5,7 metri lungime. Femeia avea nevoie atunci de două sticle de ojă şi 20 de ore pentru a-şi face manichiura.

Înainte de a-şi tăia unghiile, femeia și le-a mai măsurat o dată: 7,3 metri lungime. Manichiura acesteia a fost realizată cu trei-patru sticle de ojă în decurs de câteva zile.

Femeia şi-a tăiat unghiile pentru prima dată de la începutul anilor 1990 la un cabinet de dermatologie din Fort Worth, Texas, cu o unealtă electrică.

„Cu sau fără unghiile mele, voi rămâne o regină. Eu îmi fac unghiile, nu ele pe mine!”, a spus Williams.

Williams a spus că intenționează să-şi lase unghiile să crească aproximativ şase centimetri. Din cauza lungimii unghiilor, femeia nu putea să spele vasele şi să aşeze aşternuturile pe pat.

Recordul pentru cele mai lungi unghii aparţine în continuare lui Lee Redmond, care le-a lăsat să crească în 1979. Au ajuns la 8,5 metri lungime, dar Redmond le-a pierdut în urma unui accident de maşină în 2009.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Aprilie 2021 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.