Ayanna Williams din Houston este femeia cu cele mai lungi unghii din lume care a intrat în Cartea Recordurilor în anul 2017. Acestea măsurau 5,7 metri lungime. Femeia avea nevoie atunci de două sticle de ojă şi 20 de ore pentru a-şi face manichiura.

Înainte de a-şi tăia unghiile, femeia și le-a mai măsurat o dată: 7,3 metri lungime. Manichiura acesteia a fost realizată cu trei-patru sticle de ojă în decurs de câteva zile.

Femeia şi-a tăiat unghiile pentru prima dată de la începutul anilor 1990 la un cabinet de dermatologie din Fort Worth, Texas, cu o unealtă electrică.

„Cu sau fără unghiile mele, voi rămâne o regină. Eu îmi fac unghiile, nu ele pe mine!”, a spus Williams.

Williams a spus că intenționează să-şi lase unghiile să crească aproximativ şase centimetri. Din cauza lungimii unghiilor, femeia nu putea să spele vasele şi să aşeze aşternuturile pe pat.

Citeste si:
A fost furat cel mai mare iepure din lume!
A fost furat cel mai mare...

Recordul pentru cele mai lungi unghii aparţine în continuare lui Lee Redmond, care le-a lăsat să crească în 1979. Au ajuns la 8,5 metri lungime, dar Redmond le-a pierdut în urma unui accident de maşină în 2009.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.