O fetiță din Ucraina de doar 11 ani a reușit să lase cu gura căscată întreg juriul de la Românii au talent după ce a prezentat un moment de gimnastică acrobatică și pole dance.

Polina Korniienko vine din Harikov, Ucraina și practică gimnastica acrobatică de la vârsta de 4 ani, iar pole dance de la 7 ani. Polina este multiplă campioană națională, europeană și mondială.

Părinții acesteia au terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport, secția sporturi de iarnă. Tatăl ei este schior profesionist, iar mama a făcut atletism.

În timpul momentului, juriul a rămas cu gura căscată de uimire și admirație. La finalul prestației, cei patru jurați au aplaudat-o în picioare exclamând laude și încurajări.

Alexandra Dinu a comparat-o cu o balerină. „Ai fost magică!”


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.