Ruby a avut parte de un moment sensibil pe Instagram, atunci când a început să primească zeci de mesaje și fotografii cu animale rănite.

Artista a răbufnit și le-a transmis urmăritorilor ei, în lacrimi, un mesaj dureros: „De fiecare dată când îmi trimiteți mie poze cu căței loviți, animale chinuite, vreau să știți că eu le iau personal și le transform în responsabilitatea mea directă. Și nu am cum, nu pot să ajut toți câinii din lume. Dacă aș putea aș vrea să fac asta. Am „700” de animale în casă, mi-e foarte greu să mai iau una, darămite un câine. Când dați de animale rănite faceți tot posibilul să le salvați voi, cum și eu am făcut cu toate animalele mele pe care le-am găsut pe drumuri până acum. Fac story-ul ăsta pentru că nu mai pot, pentru că sunt mulți oameni care mă roagă să-i ajut”.

Artista a pus mai multe filmulețe la InstaStory, vizibil afectată emoțional de situațiile tulburătoare pe care le primește și, în același timp, știind că nu îi poate ajuta pe toți: „Nu mai pot. Eu iubesc animalele mai mult decât orice pe lumea asta și orice văd sufăr ca și cum e al meu. Ca și cum refuz să ajut. Am primit mai devreme un mesaj de la o domnișoară de aici din București, care încearcă să ajute un cățel lovit de mașină. O să vedem ce putem face pentru el, o să-i sun pe prietenii mei de la asociație și o să-i rog să intervină, să ajute, dar de fiecare dată după ce ajut un cățel al străzii mă gândesc ce fac cu el mai departe, că nu pot să-i iau pe toți la mine acasă. Am 13 animale”, a mai spus artista.

Retail jobs


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.