Nicoleta Luciu, deși a părăsit luminile reflectoarelor, încă este considerată una dintre cele mai frumoase vedete ale României. Aceasta și-a făcut o schimbare de look, iar fanii consideră că e de nerecunoscut!

Vedeta în vârstă de 40 de ani încă se poate lăuda cu trăsăturile sale fine. Aceasta a apelat de-a lungul timpului la diferite intervenții estetice, dar și la terapii precum cea vampir, informează Știrile ProTV.

Nicoleta Luciu a postat recent o fotografie pe Instagram în care este evident faptul că aceasta a slăbit considerabil, iar ținuta pe care o poartă nu amintește deloc de stilul ei vechi.

În ceea ce privește culoarea părului, deși cu toții o știm cu părul negru ca abanosul, acum vedeta și-a șocat fanii cu o nouă nuanță.

Postarea a strâns rapid mii de aprecieri, iar fanii au lăsat diverse comentarii: „Arăți trăsnet ești cea mai frumoasă femeie din Univers”, „Ești superbă”, „Ești așa de palidă”, „Povestește-ne despre culoarea părului”, au fost doar câteva dintre reacții.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.