Bianca Drăgușanu a postat pe Instagram un mesaj romantic referitor la nopțile petrecute alături de noul ei iubit.

După relația tumultoasă cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu pare mai îndrăgostită ca niciodată. Aceasta a postat pe Instagram un mesaj romantic referitor la nopțile pe care le petrece cu noul bărbat din viața ei: „Persoana alături de care dormi noapte de noapte ar trebui să fie persoana în care ai cea mai mare încredere.”

Potrivit surselor, Bianca Drăgușanu ar avea o relație cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău. Blonda le-a povestit prietenelor că se înțelege foarte bine cu mama acestuia:

„Mă înțeleg foarte bine cu mama lui Gabi, cu familia lui, ne-am văzut de câteva ori. Am fost la el acasă, totul decurge normal, așa cum era de așteptat. Îi respect foarte mult, mai ales pentru educația dată fiului lor, știe să respecte femeile”, s-ar fi confesat Bianca Drăgușanu unor prietene apropiate, potrivit Cancan.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.