O tentativă de jaf a avut loc la locuința din Voluntari a Andreei Marin. Polițiștii din Ilfov caută mai mulți indivizi suspectați de această infracțiune.

Andreea Marin nu se afla acasă atunci când hoții au încercat să intre în locuința ei din Voluntari. Totul s-a produs sâmbătă seara. Indivizii au sărit gardul și au tras de uși, moment în care s-a activat sistemul de alarmă.

“Firma de securitate a sosit la faţa locului, la fel şi poliţia și cineva apropiat, nu au avut nici prea mult timp la dispoziție.”, a spus Andreea Marin.

Camerele de supraveghere ale complexului imobiliar, gardurile înalte, dar și sistemele de securitate de la geamuri și uşi au împiedicat de data asta hoții să între în casa Andreei Marin. În plus, firma de securitate a ajuns repede, iar indivizii au fugit.

Un caz asemănător s-a produs și în anul 2015, când hoţii au reuşit să-i pătrundă în locuință escaladând un gard din spatele casei, printr-o zonă nesupravegheată. Alarma nu era activată, așa că au intrat în linişte. Neplăcuta experienţa de acum 6 ani a fost o lecție pentru Andreea Marin, care a învățat să își protejeze mai bine casa.

“Am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare schimbând ferestrele şi ușile cu unele performante, securizate. În plus, acești hoți, chiar dacă ar intra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casă obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash.”, a mai adăugat Andreea Marin.

În cazul de față, autoritățile au deschis un dosar penal pentru tentativa de furt calificat. Deocamdată, persoanele ce au încercat să comită furtul nu au fost găsiți, potrivit stirileprotv.ro.

“La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de cercetări specifice. În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat.”, Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt al poliţiei din judeţul Ilfov.

Citeste si:
Andreea Marin a ajuns să împrumute haine de la fiica Violeta după...
Andreea Marin a ajuns să...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.