Maşină condusă în urmă cu câteva decenii de Elton John este scoasă la licitaţie. Preţul inițial al licitației este de 8.000 de euro.

Automobilul Maserati Spyder biturbo convertible are un preţ de pornire de 8.000 de euro şi se remarcă printr-un service proiectat de specialistul Maserati Bill McGrath, fiind realizată în conformitate cu cerinţe personale ale celebrului cântăreţ Elton John.

Artistul a solicitat în mod expres ca designul interior al exemplarului ales să fie diferit, astfel că scaunele maşinii au fost tapiţate cu piele albă, iar marginile acestora au fost cusute cu roşu.

Maşina are toate manualele sale în portofelul original din piele, alături de rola originală a pieselor şi o serie de opţiuni şi accesorii speciale instalate din fabrică înainte de livrarea către Sir Elton John, inclusiv jante de tip split rim, precum şi o modernizare a echipamentului stereo care, la vremea respectivă, a costat 4.000 de lire sterline.

Retail jobs

Maşina a fost proiectată şi realizată de o celebră companie de designeri de talie mondială şi a participat la Campionatul Britanic de autoturisme de la sfârşitul anilor 1980, dar şi la Campionatul European de autoturisme şi Campionatul Mondial de autoturisme din 1987.

Maşina se poate vedea până joi, 25 martie, la Palatul Cesianu-Racoviţă.

„Licitaţia de Curiozităţi Tehnice”, va avea loc joi, 25 martie, ora 18:30, pe platforma Artmark Live. Amatorii de maşini pot testa până atunci autovehiculul sau pot propune oferte pentru această piesă de colecţie, potrivit Mediafax.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.