Artistul Dan Bittman a dat numeroase declarații controversate, încă de la începutul pandemiei de Covid-19, instigând oamenii să protesteze împotriva restricțiilor date de autorități.

Pentru că suntem deja în a doua etapă de vaccinare, oamenii au fost curioși să știe dacă Dan Bittman, care a stârnit reale controverse cu afirmațiile sale în timpul pandemiei, se va vaccina sau nu anti-Covid-19.

Nu ştiu dacă mă vaccinez. O să văd şi eu ce se întâmplă. Eu sunt pro vaccinare, dar susţin în mod special un tratament. Eu nu sunt împotriva vaccinurilor, a tratamentelor anti Covid, sunt împotriva prostiei. Eu n-am spus niciodată fraţilor nu vă vaccinaţi, să nu purtaţi mască, nu vă feriţi de virus! Eu mă iau de o situaţie imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală şi respect toate părerile bazate, fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, a declarat Dan Bittman la o emisiune televizată de pe Antena Stars.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Ianuarie 2021 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.