Cântăreţul canadian Justin Bieber va interpreta hitul său ''Holy'' alături de un grup de angajaţi sanitari pentru a strânge fonduri destinate Serviciului Public de Sănătate din Marea Britanie (NHS) în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

În urmă cu cinci ani, Justin Bieber s-a aflat într-un concurs pentru desemnarea melodiei preferate de Crăciun a Marii Britanii împreună cu un grup de angajaţi din domeniul medical puţin cunoscut. El a cedat în cele din urmă.

Mesajul de pe Twitter din 2015 al lui Bieber în care le cerea fanilor să ajute South London Lewisham şi Greenwich NHS Choir a devenit viral şi cântecul grupului a ajuns pe primul loc, devenind melodia preferată de Crăciun a britanicilor.

Bieber s-a întâlnit apoi cu angajaţii sanitari, conducând la colaborarea din acest an. "Mai ales în aceste momente dificile, sunt onorat să fac echipă cu ei", a afirmat el într-un comunicat anunţând noua versiune a melodiei.

La începutul acestui an, Justin Bieber a donat banii strânşi în urma melodiei realizate în colaborare cu Ariana Grande "Stuck With U" către "First Responders Children's Foundation", o organizaţie caritabilă care susţine angajaţii din prima linie din Statele Unite, ţară cu cele mai multe decese şi infectări cu COVID-19 din lume.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Decembrie 2020 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.