Virgil Ianțu s-a vindecat de Covid-19, iar acum, la o lună după ce a fost testat pozitiv, a decis să doneze plasmă pentru pacienții care se luptă cu virusul.

Virgil Ianțu a decis să îi ajute și pe pacienții care se luptă din greu cu virusul Covid-19, așa că a mers la un centru de transfuzii sanguine pentru a dona plasmă hiperimună.

Acesta a împărtășit momentul cu fanii săi de pe Facebook, încurajându-i să îi urmeze gestul său.

„Dacă e să alegeți să faceți cea mai mică faptă bună, fără efort mare ci doar câteva ore libere, atunci va rog să faceți un drum să donați sânge sau plasmă, în cazul în care ați fost pozitivi. Cu o donație de plasmă puteți salva trei vieți. Iar cei cu grupa de sânge rară, cum se pare că am eu, RH Negativ, cu atât mai mult. E nevoie mare și de una și de alta, așa că vă rog, nu stați pe gânduri”, a scris prezentatorul de televiziune pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu o lună, Virgil Ianțu a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că s-a infectat cu virusul Covid-19, dar suferă de o formă ușoară a bolii.

Deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine”, a afirmat Virgil Ianțu, mulțumindu-le medicilor de la Spitalul Monza și echipei de la Spitalul Mobil Chitila care îl îngrijește.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2020 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.