„Dexter”, cel mai îndrăgit criminal în serie din istoria televiziunii americane, revine pe micile ecrane într-o nouă serie limitată de zece episoade produsă de Showtime, informează Reuters şi USA Today.

Seria limitată îi reuneşte pe Michael C. Hall - care a câştigat un Glob de Aur şi a primit şase nominalizări la Emmy pentru interpretarea criminalului în serie/expertului în pete de sânge al Departamentului de Poliţie din Miami - cu producătorul executiv Clyde Phillips, a anunţat miercuri Showtime.

Producţia va începe în prima parte a anului viitor, cu o premieră planificată pentru toamna lui 2021.

Dexter este un serial atât de special, atât pentru milioanele sale de fani, cât şi pentru Showtime, deoarece această producţie revoluţionară a ajutat reţeaua noastră de televiziune să devină extrem de cunoscută în urmă cu mulţi ani”, a declarat Gary Levine, preşedintele Showtime Entertainment, într-un comunicat.

Ne-am gândit să reluăm acest personaj unic doar dacă găseam o imagine creativă care să fie cu adevărat demnă de genialul serial original. Ei bine, sunt bucuros să vă spun că (producătorul executiv) Clyde Phillips şi Michael C. Hall au găsit-o”, a adăugat Gary Levine, citat de Agerpres.

Showtime nu a oferit niciun detaliu despre acţiunea noii serii şi nici dacă celelalte personaje principale ale serialului vor reveni.

Cele opt sezoane din „Dexter” au fost difuzate până în 2013, serialul obţinând numeroase premii şi cimentând o preferinţă pentru anti-eroi ambigui din punct de vedere moral în televiziunea americană, între care Tony Soprano, şeful mafiei din „The Sopranos”, şi carismaticul Don Draper din „Mad Men”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Octombrie 2020 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.