Zak Williams, fiul cel mare al regretatului actor Robin Williams, s-a căsătorit cu partenera lui de viaţă, Olivia June, într-o ceremonie discretă organizată la Los Angeles. Data aleasă de mire a fost considerată un omagiu adus tatălui său, având în vedere că sâmbătă a fost Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, relatează La Vanguardia.

Sunt foarte fericit că m-am căsătorit cu buna mea prietenă @oliviajune azi! A fost incredibil, nu puteam alege o dată mai potrivită pentru a ne căsători”, a scris Zak Williams pe contul său de Twitter alături de un selfie împreună cu iubita lui, însoţit de hashtagul #WorldMentalHealthDay.

De profesie avocat, Zak Williams a dedicat mult timp conştientizării în rândul publicului a chestiunilor legate de sănătatea mintală după trauma personală suferită în urma sinuciderii tatălui său în 2014.

Olivia June, expert social şi fondatoare a aplicaţiei Hey! VINA, o reţea de întâlniri similară Tinder dar adresată femeilor care caută o prietenă, a publicat şi ea mesaje legate de fericitul eveniment pe reţelele de socializare. „Fără îndoială, cea mai bună decizie de sănătate mintală din viaţa mea a fost să-l aleg pe Zak”, a scris ea.

Cuplul a organizat o nuntă de "vis" în plină pandemie de coronavirus în doar câteva săptămâni, iar mirii au cerut invitaţilor să-şi facă teste COVID-19.

Cu două săptămâni înainte, am cerut rudelor şi prietenilor noştri cei mai apropiaţi să-şi facă testul şi i-am invitat la ferma Paramour pentru ceremonie şi o cină în aer liber şi câteva momente vesele, într-un an în care totul a fost foarte dificil”, a scris Olivia June, citată de Agerpres.

Zak Williams, în vârstă de 37 de ani, şi soţia lui au împreună un copil, McLaurin Clement, care s-a născut în mai 2019. Numele băiatului este tot un omagiu adus celebrului actor american, al cărui al doilea prenume era McLaurin.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Octombrie 2020 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.