Unii dintre cei mai îndrăgiți interpreți din România, Smiley și Delia au lansat de curând piesa „Ne vedem noi”. Chiar dacă aceștia lucrează pentru două mari televiziuni concurente din țară, acest lucru nu a fost un impediment în colaborarea lor.

Smiley si Delia au lansat o nouă piesă „Ne vedem noi”, una din cele mai așteptate colaborări din muzica pop românească a ultimilor ani. „Stiu ca publicul ne cere de mult timp o piesa împreună, însă eu nu pot face colaborări decât atunci când simt că e piesa potrivită. Abia după ce am compus și am înregistrat „Ne vedem noi”, am simțit ca este o piesă pentru noi doi. Pur și simplu mood-ul piesei mi s-a părut potrivit cu stilul și cu vocea Deliei. Așa i s-a părut și ei și iată-ne lansând piesa”, povestește Smiley.

Piesa „Ne vedem noi” s-a născut la începutul pandemiei, într-o perioadă cu multe restricții, când Smiley, abia întors din America, a decis să se autoizoleze în casa sa, împreuna cu o parte dintre colegii de la HaHaHa Production, precizează adevarul.ro.

„Eram in mansarda mea, alaturi de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut piesa. În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o, am simțit că îi lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un „el” și o „ea” și iată că, după o alta perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia”, a adăugat Smiley.

„Sunt fericită că în sfârșit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parca îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesa care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu caldură în sufletele tuturor”, a spus Delia.

Citeste si:
WhatsApp a scos noi stickere în colaborare cu OMS pentru a promova...
WhatsApp a scos noi stickere...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.