Mihai Trăistariu, care în 2006 s-a clasat pe locul al patrulea la Eurovision, a spus că își dorește să reprezinte altă țară la ediția din 2021 a concursului, din moment ce România va fi reprezentată tot de Roxen.

Eurovision 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, sezon în care România urma să fie reprezentată de Roxen.

Concurentul fidel al concursului Eurovision, Mihai Trăistariu este decis să nu renunțe la marele trofeu, așa că a anunțat că în 2021 va participa, dar ca reprezentant al altei țări, deoarece România va fi reprezentată tot de Roxen, dar cu o altă piesă.

Vreau piesă pentru Eurovision 2021. Din fericire, nici nu mă gândeam la România. Şi chiar am vorbit cu trei compozitori şi ne gândim deja pentru altă ţară. Am vrut, dar dacă nu se poate merg pentru altă ţară, slavă domnului sunt o grămadă care vor. Dar dacă ei o trimit pe Roxen şi ştiam că o trimit şi la anul cu altă piesă, n-am cum să mă preocup de România. Au câştigat şi alţii din alte ţări. Până şi Celine Dion din Canada a concurat pentru Elveţia, deci se poate”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Click, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Septembrie 2020 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.