Oamenii își iubesc pisicile dar se poate spune același lucru și despre pisici? Toată lumea pare să fie de acord că pisicile sunt independente, nu tânjesc după afecțiunea noastră la fel ca un câine și par să se simtă foarte bine și fără compania noastră.

O tânără pe nume Alexa din Statele Unite a vrut să vadă cum reacționează pisica ei atunci când este plecată de acasă. Așa că, în noaptea de Crăciun, a plecat la părinții ei și nu s-a mai întors până a doua zi. A montat și o cameră de supraveghere pentru a urmări ce face pisica în lipsa ei și pentru a se asigura că aceasta este în siguranță.

Când s-a întors acasă a doua zi, pisica a întâmpinat-o cu un mieunat lung și mieros, semn că i-a lipsit. Apoi când a urmărit înregistrările video a putut vedea că în secunda în care aude mașina Alexei parcand în fața casei, pisica sare de pe scaun și începe să zgârie la ușă, plângând cu dor după stăpâna ei.

Alexa a sperat că imaginile surprinse de camera de supraveghere o vor face să se simtă mai puțin vinovată atunci când își lasă pisica singură acasă, dar efectul nu a fost deloc cel dorit. Acum că știe cât de mult suferă pisica ei când este singură, Alexa mărturisește că îi va fi și mai greu să plece de acasă.

@glennthebabycat

I thought a ##catcam would help me feel better about leave Glenn at home 😭 ##cats ##catsoftiktok ##fyp ##catswhoyell ##howtoadult ##catlover♬ original sound - Glenn



Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.