Silvia Solymosyova a devenit celebra pe rețelele de socializare datorită actobatiilor extraordinare pe care le poate executa sub apă.

La doar 17 ani, Silvia Solymosyova este deja un maestru al înotului în sincron. Tânăra se mișcă în apă cu grația și agilitatea unei sirene și pare că se află în elementul ei. Bineînțeles, în spatele mișcărilor ei elegante și executate cu lejeritate, se află ani de muncă asidua și foarte multă dragoste pentru înotul în sincron.

Silvia a început să practice înotul sincron la vârsta de 6 ani. La început, se antrena în piscina unui hotel. Apoi, la 12 ani familia s-a mutat în capitala Slovaciei, Bratislava, unde a avut posibilitatea de a-și exersat mai departe aptitudinile într-o piscină pentru profesioniști.

Odată cu mutarea în Bratislava, a început să se antreneze și fratele ei mai mic Jozef. Ambii sunt acum membri ai echipei naționale slovace de înot sincron.

Silvia este câștigătoarea mai multor medalii, dar popularitatea ei a venit în urma filmulețelor pe care le postează pe rețelele de socializare. Și, pe bună dreptate, deoarece acrobațiile realizate de aceasta te lasă cu gura căscată.

Cei mai mulți dintre noi abia se pot mișca atunci când apa le ajunge până la genunchi, dar Silvia poate merge cu capul în jos, scufundat în apă, și o poate face cu o eleganță nemaipomenită.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.