Un clip în care un băiețel în vârstă de doi ani își ajută bunica să pregătească o prăjitură a devenit viral pe internet și, credeți-ne, este cel mai drăgălaș lucru pe care îl veți vedea astăzi.

Gătitul este pentru mulți o activitate relaxantă. Mai ales când vine vorba de prăjituri, procesul nu este deloc complicat. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenția rețeta, să pui ingredientele în cantitatea și ordinea prezentată și să te bucuri de rezultat. Dar, când ai drept ajutor de bucătar un copil de doi ani foarte pofticios, lucrurile iau o turnură amuzantă.

Christy, o bunică din Indiana, a postat pe pagina ei de Facebook, un clip în care gătește prăjituri alături de nepotul ei în vârstă de doi ani, Cade. Aceasta îi explică la început în ce ordine să pună ingredientele și cum, iar băiețelul ascultă atent și pare foarte cooperant. Până la un moment dat…

În clipa în care bunica începe să pună din ingrediente în castron, acesta nu se poate abține să nu guste din ele. Fie că e vorba de unt, zahăr, gălbenuș de ou crud sau făină, micuțul își vâră mainline în castron, încercând să guste din ingrediente.

Amuzata de situație, bunica încearcă să îl oprească și să îi explice că ingredientele crude nu sunt de mâncat, dar mânuțele lui dibace își găsesc mereu drumul către castron.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Septembrie 2020 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.