Logodnica lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, în vârstă de 27 de ani, a vorbit despre relația sa cu fostul lider PSD și a spus că este „foarte probabil” să se căsătorească cu acesta.

Irina Tănase a fost întrebată, la Antena 3, dacă se gândește la căsătoria cu Liviu Dragnea, care este acum închis la Penitenciarul Rahova, iar aceasta a spus: „Da”.

Am vorbit despre asta şi înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta şi probabil că se va şi întâmpla la un moment dat”, a declarat Irina Tănase.

Logodnica lui Dragnea a fost întrebată dacă au discutat și despre copii, iar ea a spus că da, fără să ofere și alte detalii.

Cât despre motivul pentru care i-a rămas alături lui Liviu Dragnea, deși acesta este acum în închisoare, ea a spus: „Dragostea şi faptul că eu ştiu că Liviu este nevinovat!”.

Irina Tănase a vorbit apoi și despre difereța de vârstă de 30 de ani între ea și fostul lider PSD.

Noi ne înţelegem foarte bine, ne completăm. Voi fi atacată pentru afirmaţiile pe care le fac, prin prisma diferenţei de vârstă. Deja ştim cu toţii că există o diferenţă de vârstă şi toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată”, a declarat aceasta, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Septembrie 2020 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.