Atunci când se creează o legătură specială între animale și oameni, încrederea pe care aceștia o pun în îngrijitorii lor este impresionantă.

Lucrurile devin cu atât mai interesante când nu vorbim despre o prietenie între un om și un câine sau pisică, ci între un om și un leu sau un elefant.

Clipul de mai jos surprinse acest tip de prietenie perfect. Fa Maai este un elefant care trăiește în Elephant Nature Park din Thailanda. Într-o zi, în timp ce îngrijitoare se afla cu alți elefanți și vizitatori, Fa Maai s-a dus către ea și a început să o împingă ușor către un loc anume.

La început îngrijitoare a este puțin nedumerita, dar înțelege rapid că Fa Maai vrea ca ea ea să meargă la Thong Ae, un pui de elefant pe care Fa Maai vrea sa îl adopte.

Ajunsă acolo, îngrijitoare începe să cânte cântece de leagăn micuțului elefant, iar Fa Maai se liniștește și începe să asculte și ea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.