Tom Hanks a oferit un prim interviu după ce a trecut peste infecția cu coronavirus și a discutat și despre purtarea sau nepurtarea măștilor de protecție.

Actorul și soția sa, Rita Wilson, au fost testați pozitiv pentru coronavirus în martie, în timp ce filmau în australia.

În prezent, multe guverne din lume recomandă purtarea măștilor de protecție, dar majoritatea locurilor nu au făcut din asta o obligație.

Vorbind despre purtarea măștilor, Tom Hanks a declarat că ”nu înțeleg, pur și simplu nu înțeleg, e minimul pe care îl poți face.”

”Dacă cineva vrea să se contrazică cu privire la acest minimum pe care l-ar putea face, nu aș avea încredere în ei la volan”, a mai adăugat actorul.

Acesta a explicat comparația: ”când conduci, trebuie să respecți limite de viteză, trebuie să folosești semnalizările, nu trebuie să lovești pietoni; dacă nu poți face aceste trei lucruri, nu ar trebui să conduci o mașină.”

Tom Hanks a vorbit, astfel, despre cei care refuză să poarte măști de protecție: ”dacă nu poți să porți o mască, să te speli pe mâini și să păstrezi distanța, nu am niciun pic de respect pentru tine, nu te înțeleg.

În martie, Tom Hanks a dezvăluit pe Twitter că el și soția sa s-au îmbolnăvit de coronavirus. La momentul respectiv, el și soția sa s-au simțit ceva mai obosiți decât de obicei, ca și cum ar fi fost răciți, dar ar fi avut și ceva dureri musculare.

Rita a avut frisoane care treceau si apăreau, dar și o febră ușoară.

Având în vedere simptomele, cei doi au decis să se testeze pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

Cei doi au declarat la momentul respectiv că vor urma toate protocoalele ce trebuie respectate. S-au izolat pentru "cât e nevoie pentru asigurarea sănătății publice", iar Hanks spunea că ”vor lua lucrurile pas cu pas, zi de zi.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.