Caroline Labouchere arată absolut impecabil la vârsta de 55 de ani. Femeia s-a îngrijit mereu, dar niciodată nu a crezut că arată spectaculos. La vârsta de 52 de ani, aceasta s-a lansat în modelling, iar acum este una dintre figurile celebre ale acestei lumi.

La vârsta de 16 ani, Caroline s-a lăsat de școală și a început să ia lecții de gătit. Aceasta visa să ajungă soție și mamă și să călătorească. În privința carierei, aceasta nu avea niciun plan.

La vârsta de 27 de ani s-a căsătorit cu un militar, iar visul ei de a călători s-a împlinit: prin prisma locului de muncă al soțului, cei doi trebuiau să se mute destul de des.

Caroline a devenit și mamă: are un băiat în vârstă de 25 de ani, și o fată de 23 de ani.

Amelia, fiica sa, este model, iar acum 3 ani aceasta i-a spus mamei sale c brand-ul pentru care lucra era în cautarea unei femei cu părul alb, pentru promovarea unor produse. Caroline a primit job-ul pe loc.

Caroline și fiica sa au pozat în nenumărate campanii împreună, devenind din ce în ce mai recunoscută.

Aceasta a dezvăluit și secretul său pentru un aspect impecabil: „Niciodată nu iau micul dejun și, în timpul săptămânii, nu consum zahăr. În general mănânc foarte puțini carbohidrați”, a spus Caroline, potrivit libertateapentrufemei.ro.














Proud and excited to reveal our #motherdaughter @mimilabouchere lingerie shoot. @idsarrieri Photographer @nevephotography #idsarrierilovestories #idserrieri #givelove #stylehasnoage #proudofmydaughter #justlikemommy #mummy #lingerie #classic #beautiful #chic #lace #green #natural #desertshoot #greyhair #ageisjustanumber #over50andfabulous #hardworkpaysoff #50plus #youngandolder #leo #libra #daughterandmother #tannedskin #spraytan #underwear #matchingsets

Citeste si:
Fila: pentru cei care vor să iasă în evidență. Alege modelul...
Fila: pentru cei care vor să...

O postare distribuită de Caroline Labouchere (@carolinelabouchere) pe

Caroline spune că face și mult sport, iar în ultima perioadă a început să participe și la ultramaratoane.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.