În spațiul public a apărut o știre falsă în care este explicat, cu lux de amănunte, accidentul rutier care ar fi dus la decesul actriței Carmen Tănase. Joi seară, artista a publicat un mesaj de revoltă pe contul său de Facebook prin care își asigură fanii că informațiile sunt cât se poate de false.

Postarea vedetei este însoțită și de respectiva știre care a fost distribuită masiv pe rețelele sociale, adunând nenumărate reacții negative. Aceasta a specificat că a primit informația, aflată pe un site de fake news, care avea titlul: „Impact mortal - Carmen Tănase a decedat astăzi într-un accident rutier. Un autobuz a lovit mașina actriței”

„Am primit azi aceasta mizerie! Sper ca este doar un cretinism al zilelor noastre nebune si nu 'altceva'!”, este mesajul pe care l-a publicat pe contul său de Facebook.

Carmen Tănase: „Tehnologia mi-a distrus viața”

La începutul anului actriţa a mărturisit, în cadrul unui interviu la Antena3, că tehnologia i-a distrus pur și simplu viața, explicând lucrurile pe care le face cu o mai mare dificultate decât în anii anteriori.

„Tehnologia mi-a distrus viaţa. Sunt unele lucruri mult mai greu de făcut decât înainte. Spre exemplu, să sun la o companie de cablu este un chin pentru mine. Apasă tasta 1, tasta 3, un robot care nu te ajută şi apoi ajungi la un operator care vorbeşte, de multe ori, o romgleză stricată.

Eu am rămas cu Facebook-ul, dar sunt lucruri pe care eu nu aş fi vrut să le aflu despre anumite persoane. Sigur, e bine că poţi afla ceva despre orice la un click distanţă. Dar ideea este să poţi discerne între ce este real şi ce este fake news”, a mai spus vedeta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.