Documentarul narat de Sylvester Stallone, 40 Years of Rocky, va avea premiera online și îl vei putea vedea foarte curând.

Noul documentar va fi disponibil online începând cu 9 iunie 2020, iar în cadrul acestuia vei putea afla detalii noi despre clasicul din 1976, Rocky.

Virgil Films a oferit recent data de lansare a documentarului pe care toți fanii lui Rocky Balboa în flor aprecia. Derek Wayne Johnson, scenaristul și regizorul documentarului spune că ”filmul e o pepită de aur atât pentru fani, cât și pentru privitorii obișnuiți.”

40 Years of Rocky este o ”frântură de istorie a filmului narată de însuși Rocky, Sylvester Stallone, iar pe alocuri le va oferi audiențelor experiențe intime și chiar emoționale.”

Cei implicați în producția peliculei se arată mândri de film și spun că publicul se poate aștepta la noi povești, dar și la segmente video pe care nu le-au mai văzut până acum, arată variety.com.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Iunie 2020 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.