Vera Wang, o creatoare de modă în vârstă de 71 de ani, face senzație pe rețelele de socializare, datorită faptului că arată exact ca o adolescentă, în ciuda vârstei pe care o are.

Vera Wang s-a născut în 1949 la New York, iar pe data de 27 iunie urmează să împlinească 71 de ani.

Creatoare de modă și fostă patinatoare artistică, a fost măritată, în perioada 1989–2012, cu omul de afaceri Arthur P. Becker, cu care are doi copii.

Cu toate că faima a dobândit-o datorită carierei sale de succes, Vera Wang este în vizorul presei în ultima perioadă, datorită felului senzațional în care reușește să arate chiar și la vârsta de 71 de ani. Fotografiile sale de pe Instagram sunt admirate de fani, iar mulți dintre ei își doresc să afle „rețeta” tinereții sale.

Unul dintre ei a vrut să afle și cum de are un abdomen atât de plat, iar ea a răspuns: „Muncă, somn, un cocktail cu vodkă, nu prea mult soare. Nu sunt o fană împătimită a exercițiilor fizice, dar îmi place să joc golf la Liberty National din Jersey City sau la Atlantic Golf Club din Hamptons, atunci când se întâmplă să fiu acolo. Joc ingrozitor, dar sunt entuziastă”, a afirmat Vera Wang.

Atenția presei asupra sa a adus și mii de comentarii la postările sale, în care oamenii par absolut șocați de faptul că Vera Wang are 71 de ani: „Cum adică s-a născut în 1949?!”, „N-are cum să aibă 71 de ani!”, „Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”.














4 th of May 2020..... ‘Met’ing in Miami. 😢

O postare distribuită de Vera Wang (@verawang) pe


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Mai 2020 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.