Cântăreaţa americană Madonna a mărturisit, într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram, că a contractat noul coronavirus în luna martie, când se afla la Paris pentru a-şi promova albumul „Madame X“. Aceasta a spus, miercuri, că vrea să clarifice zvonurile apărute în ultima perioadă despre starea ei de sănătate.

Vedeta susţine că s-a infectat cu coronavirus în perioada în care se afla la Paris pentru o serie de concerte. La acel moment, diva a crezut că este doar „o gripă foarte gravă“.

„În prezent, nu sunt bolnavă. Când rezultatul testului pentru anticorpi la Covid-19 este pozitiv, înseamnă că ai avut virusul. Ceea ce s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă în Paris, la finalul turneului meu, acum mai bine de şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi artişti din show-ul meu. La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi sănătoşi şi bine acum”, a specificat aceasta.

Madonna și-a anulat patru concerte dintre cele programate la Paris, iar cele din 10 şi 11 martie nu au mai avut loc, după ce autorităţile franceze au impus măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Declaraţia acesteia a venit după ce în urmă cu câteva zile diva dezvăluia că a fost supusă unor teste, iar rezultatul acestora a fost pozitiv la anticorpi privind noul coronavirus.

„Un rezultat pozitiv arată că ai anticorpi care au rezultat cel mai probabil în urma infecţiei cu SARS-CoV-2 sau alt coronavirus“, spun specialiştii de la Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC). „Este neclar dacă anticorpii pot oferi protecţie (imunitate) împotriva contractării virusului din nou“, au mai adăugat ei.

Cu toate astea, în urma rezultatelor testelor, Madonna a afirmat că vrea să iasă din izolare pentru a se plimba: „Aşadar, mâine mă voi plimba cu maşina, o să deschid geamul şi o să inspir aerul de Covid-19. Da. Sper că soarele va străluci“, a fost mesajul artistei.

Recent, Madonna a făcut o donaţie de 1 milion de dolari pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru Covid-19.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

#staysafe #staysane

A post shared by Madonna (@madonna) on


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.