Ciprian Marica a avut prima reacție publică după videoclipul apărut zilele trecute pe internet, în care acesta a fost surprins... în prosop.

Ciprian Marica a publicat pe Facebook un mesaj ca reacție la videoclipul devenit viral pe internet, acum câteva zile.

Acesta spune că s-a bazat pe performanță și muncă în viață, pentru a deveni celebru, fără să știe că ”patru ore” sunt de ajuns pentru a atinge apogeul faimei: ”Dar daca stiam ca e nevoie de 4h si nu de ani de munca, sacrificii si rezultate pentru a fi cine ati facut sa fie in ultima saptamana Ciprian Marica, imi schimbam strategia inca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca si performanta in schimb. Eu fraier, nu?”

Marica speră că prin mesajul oficial publicat pe Facebook, familia și apropiații săi nu vor mai fi hărțuiți pentru declarații.

Acesta spune că ar fi căutat mai mult scandal în trecut, dacă știa că subiecte precum cel în care a apărut recent reprezintă un ”interes național.”

”Daca stiam ca astfel de subiecte intra la categoria “interes national”, as fi cautat ca pentru fiecare reprezentare a Romaniei in echipa nationala, fiecare gol, fiecare proiect sustinut de Fundatia Ciprian Marica, fiecare investitie cu bani munciti sa fie presarata cu scandal”, scrie fotbalistul.

Ciprian Marica mai spune că oamenii nu pot fi judecați după o singură faptă, fie ea bună sau rea: ”Omul este suma acţiunilor sale - ce a facut, ce poate face, ce lasa mostenire. Nimic altceva. A tuturor actiunilor, un om nu poate fi caracterizat dupa o singura fapta, indiferent daca e buna sau rea!”

Marica recunoaște că a greșit și îi pare rău pentru situația creată. Acesta mai spune că nu va oferi alte reacții cu privire la subiect și că nu va răspunde la glume, injurii sau ”sfaturi.”

”Aveti grija de voi! Mi-as fi dorit sa va urez sa fiti mai buni! Dar asta e! Sa fiti sanatosi!” încheie Marica mesajul.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Zilele trecute, un videoclip apărut pe internet, însă filmat acum aproximativ un an, surprinde o conversație între Marica, prins în timp ce petrecea timp la un hotel, în compania Anei Muntean. La ușă le-a bătut chiar soțul acesteia, Florin Muntean, care a și filmat interacțiunea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.