Un veteran de război în vârstă de 94 de ani s-a emoționant până la lacrimi când a văzut chipul soției imprimat pe o pernă.

Chiar și în aceste vremuri dificile, când carantina și distanțarea socială au devenit normă, anumite persoane fac eforturi pentru a însenina viețile altora.

Este și cazul unei tinere de 17 ani care lucrează ca îngrijitoare la căminului de bătrâni Thistleton Lodge din Preston, Marea Britanie. Kia Mariah Tobin a reușit să facă o surpriză de proporții unuia dintre bătrânii pe care îi are în grijă, scrie The Guardian.

Ken Benbow are 94 de ani și a fost căsătorit cu soția sa, Ada, timp de 71 de ani. De când aceasta a murit anul trecut, Ken doarme în fiecare noapte cu fotografia ei la marginea patului.

Pentru că îi era teamă că bătrânul să nu se taie în rama fotografie sau în sticla care o proteja, Kia a decis să imprime pe o pernă chipul soției și să o dăruiască veteranului.

Ken a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut cadoul și a început să sărute chipul soției și să o strângă în brațe.

"Ada era cea mai iubitoare, grijulie și frumoasă soție pe care oricine și-ar fi dorit-o. Nu a făcut nimic rău în viața ei," a spus bătrânul în timp ce strângea perna la piept.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.