Lindsey Shelton a găsit o metodă inedită de a-și ține câinele nemișcat în timp ce îi tăia unghiile.

Tânăra este obișnuită să aibă câini în preajmă și știe cum să le obțină cooperarea. Lindsey și soțul ei au doi câini, Murphy și Schmidt, dar iau periodic și alți căței pe care îi țin până sunt adoptați. Cei patru locuiesc împreună într-o rulotă. Lindsey și soțul ei sunt cadre medicale și călătoresc prin statul California pentru a ajuta în gestionarea crizei provocate de coronavirus.

Lindsey a lucrat foarte mulți ani ca tehnician veterinar, dar niciodată nu a reușit să găsească o metodă eficientă de a tăia unghiile câinilor. Pana acum…

"Când lucram ca tehnician veterinar, foloseam unt de arahide sau brânză topită pe care le întindeam pe podea pentru a distrage atenția câinilor. Am încercat metoda asta și cu patrupezii mei, dar observă când le ridic lăbuța de pe podea, așa că nu funcționează," a povestit tânăra pentru Business Insider.

Lindsey a avut o idee inedită de curând: să își pună untul de arahide pe frunte, astfel încât câinii să nu mai vadă unghiera. Tânăra și-a înfășurat părul în folie de plastic pentru a nu se murdări cu unt de arahide. Spre surprinderea ei, metoda a funcționat.

Întreg procesul a fost filmat și postat pe rețeaua de socializare TikTok unde a adunat rapid peste 2.5 milioane de vizualizări. Mai mult, tânăra pare să fi inspirat și alte persoane să folosească metoda ei.

@linds.shelton

Need help clipping your dogs nails? I gotchu. ##dogsoftiktok ##tiktokdogs ##tiktokdiy ##fyp ##foryoupage ##smallgestures♬ original sound - linds.shelton


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Aprilie 2020 - 07 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.