Cu toții avem nevoie de alinare în această perioadă, chiar și necuvântătoarele. O imagine înduioșătoare cu doi pinguini care se îmbrățișează în timp ce privesc luminile orașului Melbourne a făcut înconjurul lumii.

Corona-criza înseamnă pentru fiecare ceva diferit. Pentru unii, e șansa de a își reevalua alegerile făcute până acum. Alții se întorc la familie și înțeleg cât de important este să îi avem pe cei dragi alături de noi în aceste momente dificile.

Se pare că lucrurile nu sunt cu mult mai diferite în lumea animalelor.

Fotograful Tobias Baumgartner a surprins o imagine înduioșătoare cu doi pinguini văduvi care se îmbrățișează și alină reciproc în timp ce privesc luminile orașului Melbourne.

"În vremuri ca astea, cei cu adevărați norocoși sunt cei care pot fi alături de persoanele pe care le iubesc. Acești doi pinguini au stat așa ore întregi, privind luminile orașului și oceanul. Un voluntar mi-a spus ca cel alb este o femelă în vârstă care și-a pierdut partenerul de curând și, aparent, la fel a pățit și masculul mai tânăr din dreapta. De atunci, se întâlnesc regulat, alinându-se și privind luminile orașului ore întregi." a scris fotograful pe Instagram.

Citeste si:
Oana Roman și Marius Elisei, prima fotografie împreună după divorț 
Oana Roman și Marius Elisei,...

O postare distribuită de Tobias Baumgaertner (@tobiasvisuals) peTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.